AZ ÜGYVÉD VÁLASZOL

kategóriák
címkék
Összes téma
Árfeltüntetés ajánlattételeuró
Webáruházunkban szeretnénk feltüntetni az árakat euróban is, erre miként lehetne kitérni az Általános szerződési feltételekben az alábbi megkötésekkel? A webshop felületén, ha beállítjuk a pénzváltás funkciót, akkor ezt minden ügyfél látja, ezt szeretnénk elkerülni. Megkötések: Az euróban megjelenített árak csak tájékoztató jellegűek. Az euróval történő vásárlás csak szerződött partnereinknek biztosított.

Azt gondolom, hogy ilyen formában nem lehet megvalósítani az árfeltüntetést, még a nagykereskedelmi partnerek esetében sem.

Az ár az egyik legfontosabb eleme az ajánlattételi folyamatnak.

Ezért, ha időlegesen is, de csak tájékoztató jellegű árral vannak tisztában, addig ne küldjék ki az ajánlatot a nagykereskedelmi partnerüknek.

Amennyiben birtokában vannak a pontos árnak, akkor kell megkezdeni az üzleti tevékenységet a nagykereskedelmi partnerrel, és tájékoztatni az ajánlatról.


dr_nemeth_adam

DR. NÉMETH ÁDÁM

Hosszú évek óta a projekt jogi szakmai felelőse. Az irodavezető dr. Németh Ádám infokommunikációs szakjogász, ők tartják karban a sablonokat, javasolják a szükséges módosításokat.