ÉRTÉKELJ TE IS!

A vásárlói értékelések hasznosak, mert már a vásárlás előtt eldönthető, hogy az adott webshopból biztonságos-e a rendelés, megfelelőnek látják-e mások a webáruház ügyfélkezelését, rendben megérkezik-e a termék, stb. Épp ezért, ha teheted, te is értékeld és véleményezd a webshopokat a megrendelés után, mert ezzel a többi vásárlót segíted! Nálunk csak valódi vásárlók tudnak értékelni és véleményezni a megrendelést követően! 

Fogyasztó Barát - webshop értékelés

FOGYASZTÓ BARÁT

webáruház értékelő rendszer

Értékeld a webáruházat a vásárlást követően! Jelezd a csillagokkal, hogy szerinted mennyire áttekinthető a webáruház, és ajánlanád-e ismerőseidnek! 

Szeretnéd a termék átvétele után újra értékelni a shopot? Add meg az e-mail címed, és a vásárlást követő napokban leírhatod a véleményed, és értékelheted, hogy mennyire voltál elégedett a kiszállítással és a megkapott termékkel.

KERESD A WEBSHOPOKBAN!

mindig kéznél van

A webshopokon könnyen megtalálható Fogyasztó Barát widget megmutatja mások értékelését és véleményét az adott webáruházról, és számos egyéb értékes információval szolgál a vásárlás előtt. 
Fogyasztó Barát - widget
Fogyasztó Barát - webshop értékelés

LÉGY TUDATOS!

nem csak a csillagok számítanak

Tisztában vagy az internetes vásárlás során a téged megillető jogokkal és kötelezettségekkel? Vásárlás előtt tájékozódj ezekről! Nézd meg a Fogyasztó Barát képes vásárlói tájékoztatót!