GY.I.K.

gyik

Ezért előnyös a Fogyasztó Barát GY.I.K.

A vásárlók számára hasznos információk a webshopokban sokszor elszórtan, több aloldalon jelennek meg. Ezek egyike a gyakran ismételt kérdések aloldal. Ha egy vásárló éppen egy termék adatlapját nézegeti, és eközben merül fel benne egy kérdés, akkor nagy rá az esély, hogy elnavigál a termék oldalról, és a szükséges információt a gyakori kérdések aloldalon keresi. A Fogyasztó Barát widget alkalmazásával ez a probléma megszűnik, mivel a widget a webáruház minden oldalán elérhető, így a vásárló anélkül juthat hozzá a szükséges információhoz, hogy elkattintana a termékoldalról.

A GY.I.K beállítása

A beállítás egyszerű, az admin felületen korlátlan számú kérdés és válasz adható meg, ezek utóbb is bővíthetők, törölhetők, stb. drag and drop módszerrel lehet a sorrendjüket beállítani. A widget kódját természetesen nem kell cserélni ilyenkor, az mindig a legfrissebb állapotot közvetíti. 

GY.I.K.

  • Kötelező a GY.I.K. használata?

    Természetesen nem kötelező, de mivel ez a vásárlókat segítő funkció, érdemes használni.

  • Lehet a GY.I.K.-ban linket elhelyezni?

    Igen, a GY.I.K. formázható, betűméret, betűszín, behúzás, felsorolás stb. lehetséges, és lehet linket is elhelyezni benne, ami akár a webáruház egy adott aloldalára mutat.