WEBÁRUHÁZ ÁSZF SABLON & GENERÁTOR

Sokkal több egy Webshop ÁSZF-nél...

A Fogyasztó Barát szolgáltatás egyik eleme a jogszabályváltozáskor automatikusan frissülő webshop ÁSZF sablon és a generátor, mellyel személyre szabott ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót készíthet.

Fogyasztó Barát

Töltse ki pillanatok alatt a Fogyasztó Barát adminisztrációs felületét, és hozzon létre személyre szabott ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót ügyvéd által elkészített sablonszövegek és a program által felajánlott lehetőségek „összeklikkelésével”.

Jelenítse meg az ÁSZF mellett a vásárlás segítő egyéb funkciókat is a beillesztő kód bemásolásával a webáruházában!

...de ÁSZF is van benne!

Az online felhasználói felületen Ön pillanatok alatt személyre szabott  webshop ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót hozhat létre ügyvéd által elkészített sablonszövegek és a program által felajánlott lehetőségek „összeklikkelésével” (pl. van-e regisztráció az oldalon, mi a visszaigazolás módja, mik a lehetséges fizetési- és szállítási módok) és a néhány adat (pl. cégadatok) megadásával. A dokumentumokat egy gombnyomással generálja PDF, HTML, WIDGET és EMBED formátumban. A beillesztő kód bemásolásával az ÁSZF megjelenik a webshopban (a PDF verzió automatikusan letölthető lesz az oldalról). Az ÁSZF sablonszövegek automatikusan frissülnek minden vonatkozó jogszabályváltozás esetén!

4 FÉLE MEGJELENÍTÉS

widget

WIDGET
Bármikor felnyítható a webáruház ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató.

EMBED
A kisbetűs ÁSZF helyett komplex tartalom.

Fogyasztó Barát - HTML ÁSZF

HTML
Bármilyen eszközön megjeleníthető ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató.

Fogyasztó Barát - PDF ÁSZF

PDF
ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató letölthető formában.

MINDEN JOGSZABÁLYVÁLTOZÁSKOR FRISSÜLŐ TARTALOM

Végleges megoldás a gyakori jogszabályváltozásokra webáruházaknak

A jogszabályváltozáskor automatikusan frissülő ÁSZF megoldást mi hoztuk létre és vezettük be a piacra elsőként. Azóta többen másolnak bennünket,  Ön válassza az eredetit!

Letisztult admin felület

Minimális szövegbevitellel (pl. a megrendelés menete), adatok megadásával (pl. cégadatok), és a program által felajánlott lehetőségek kijelölésével (pl. van-e regisztráció, a visszaigazolás módja, stb.) gyorsan és egyszerűen generálhatunk dokumentumokat.

Naprakész

Dinamikusan frissül minden alkalommal, amikor a jogszabály változik.

Kényelmes

Önnek elég az elején elindítania a folyamatot, onnantól minden magától működik

Gyors

Mindössze egy gombnyomás és az ÁSZF már meg is jelent a webáruházában.

Rugalmas

Ha változik valami a webshopban, pár kattintással lehet frissíteni az ÁSZF-et az új állapotokhoz.

Költséghatékony

Komplex megoldás egy sablon áráért

Van már webshopja?

A jogszabályok manapság gyakran változnak: ami most jogszerű, holnapra jogszerűtlenné válik. Egy meglévő ÁSZF átültetése a rendszerbe egyszerű és gyors: utána viszont nincs több bizonytalanság, idő-és energiapazarlás, és fölösleges kiadások.

Ráadásul ilyen eredeti és valóban érthető formában megjelenített ÁSZF rendszer csak nálunk elérhető.

 

Most indít webshopot?

Egy webshopban az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztató alapvető dokumentum: tájékoztatja a vásárlót, meghatározza a létrejövő szerződés tartalmát, alaposságot vagy felületességet tükröz. Másolni a rossz mintákat veszélyes, és kerülendő, saját magunk pedig nem érthetünk még ehhez is. Ez a modul köztes megoldás: nem kell hozzá ügyvéd (és annak költségei), ugyanakkor mégis biztosak lehetünk benne, hogy nem kapunk bírságot amiatt, ami a dokumentumokban szerepel, mert az ÁSZF minta minden jogszabályváltozás esetén automatikusan frissül.
WEBSHOP
0 +
BÍRSÁG
5000 Ft
PIACVEZETŐ
0 éve
Fogyasztó Barát - GDPR megoldás
Minden webáruház köteles előzetesen tájékoztatást nyújtani az adatkezelésiről, tehát köteles adatkezelési tájékoztató közzétenni. Az érintett kérésére köteles tájékoztatást adni arról, hogy van-e folyamatban az érintettre vonatkozó adatkezelés, ha igen, akkor mik az adatkezelések célja, mik a kezelt adatok kategóriái, kik az esetleges címzettek. Ha az érintett él a törléshez vagy elfeledtetéshez való jogával, akkor a webshop köteles ezt teljesíteni. Ha adatvédelmi incidens történt, akkor a webáruház ezt a tudomására jutást követő 72 órán belül be kell jelentse a felügyeleti hatósághoz, az adatvédelmi incidensekről pedig nyilvántartást vezetni köteles. Ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatni köteles az érintettet az adatvédelmi incidensről. Úgyszintén köteles minden webáruház a nem alkalmi jellegű adatkezeléseiről nyilvántartást vezetni.
Fogyasztó Barát - bírság garancia

A JUTASA Kft. és az együttműködő dr. Németh Ádám Ügyvédi Iroda vállalja, hogy a partnerek (engedélyesek) előfizetése időtartama alatt a modullal megjelenített dokumentum törzsszövegeket minden vonatkozó jogszabályváltozás esetén frissíti a hatálybalépés napjával, és erről az engedélyeseket elektronikus úton értesíti. Amennyiben a partnert az alkalmazásokkal megjelenített, és általunk biztosított dokumentum törzsszövegek jogellenessége miatt jogerős fogyasztóvédelmi- vagy adatvédelmi bírság éri, úgy a partner a bírság teljes összegét jogosult társaságunkra hárítani. A garanciavállalás feltétele, hogy a partner az esetleges NFH vagy NAIH vizsgálatról a JUTASA Kft-t haladéktalanul értesítse, és az eljárásban az ügyvédi iroda a JUTASA Kft. költségére az engedélyest képviselje.

Amit a legtöbb webáruház tulajdonos elfelejt

Fogyasztóvédelem

Adatvédelmi hatóság

  1. Az e-kereskedelem kiemelt vizsgálati terület a hatóságoknál.
  2. A hatóság már szoftveres módszerekkel vizsgálja az ÁSZF-eket kifejezetten a hibákra és jogsértésekre „vadászva”, és a hatóság a vizsgált ÁSZF-ek 80%-át minősíti szabálytalannak.
  3. A hiányos vagy jogellenes ÁSZF miatt a webáruház tulajdonosát akár 500.000,- Ft fogyasztóvédelmi bírságra is sújthatja az NFH!
  4. Az elmúlt két évben ötször kellett jogszabályváltozás miatt módosítani az ÁSZF-eket.
  5. Elindult a jogsértő webáruházakat listázó állami weboldal.
  6. 2018. május 25-től a GDPR kötelezően alkalmazandó
  7. Az adatkezelési tájékoztatókat módosítani kell a jogszabályváltozás miatt
  8. A jogellenes adatkezelés miatt az adatkezelőket 20.000.000,- EUR bírsággal is sújthatja a hatóság