RÓLUNK MONDTÁK

Palex Kft.

Mindenkinek ajánlom a szolgáltatást, legfőképp azoknak, akik jó kezekben szeretnék tudni a weboldaluk jogi tartalmait. Nagyon segítőkészek és figyelnek az ügyfelekre. Nagyon figyelnek arra, hogy amit csinálnak az teljes mértékben úgy működjön, ahogy kell, ezért külön köszönöm a sok segítséget! 

Papp László
www.ajtorendeles.hu

fitmeli_logo_1

Újonnan indítottam webáruházat, és az egyik kedves ismerősömtől hallottam a Fogyasztó Barátról, aki már 6-7 éve igénybe veszi a szolgáltatásukat. Nagyon pozitív volt a beszélgetésem a tulajdonossal és még aznap meg is kötöttem a céggel a szerződést!

Nagyon segítőkész csapatot ismertem meg, gyors választ kaptam mindenre és teljes mértékben meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatással, sőt felülírták az elvárásaimat is, nyugodt vagyok a webshopommal kapcsolatban, hogy az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót frissítik, kezelik, a legjobb kezekben vannak!

Profi a csapat, korrekt árakkal dolgoznak, a szolgáltatás pedig kimagaslóan minőségi! Végre egy megbízható cég, akiket nyugodt szívvel tudok másoknak is ajánlani!

Kálmán Melinda
www.fitmeli.com

paintingart_rólunk mondták

Köszönöm a segítséget, sajnos azt tapasztalatom hogy más szolgáltató nem ennyire segítőkész, induló webáruházként kicsit nagyobb támogatást remélne az ember. Köszönöm mégegyszer!

Lédecziné Fazekas Edina
paintingart.hu

FAB Shop

Tökéletesen működik a Fogyasztó Barát az oldalamon, nagyon örülök, hogy az Önök szolgáltatását választottam.

Buday Vivien
fab.unas.hu

dipol

Nagyon elégedett vagyok a “Fogyasztó Barát” programmal, vásárlóink szívesebben látogatnak így bennünket és úgy érzékeljük, hogy növekedett a konkrét vásárlások száma is.

Gönczy István
www.ostelsat.hu

logo

Rendkívül jó és megnyugtató a szolgáltatás amit csinálnak, így ezt most és a jövőben is Önökre bíznám.

Király László
www.barkacshiper.hu

web_logo_nopic2

Kedves Fogyasztó Barát!
Köszönöm szépen, hogy jelezték az oldalunkon a hibát! Nagyon meglepődtem, hogy miközben az alkalmazás csendben fut a webáruházunk oldalán, és folyamatosan kapom az értesítést a jogszabályi frissítésekről, arra nem gondoltam, hogy a működést is ellenőrzik, ráadásul a javításra is rögtön tettek javaslatot. Nagyon elégedett vagyok, és minden vállalkozótársamnak örömmel ajánlom a szolgáltatást, hiszen a vásárlóink és a mi számunkra is megnyugtató, hogy minden jogszerűen működik az oldalunkon, mi pedig foglalkozhatunk azzal, amiben igazán jók vagyunk!

Nyéki-Fazekas Kata
www.shop.magyarinda.hu

Nagyon tetszik és könnyen kezelhető a felületük, nagy segítség volt a részletes leírás is, amely lépésről lépésre bemutatta, hogy mit hogyan kell. Tényleg nagyon hasznos volt!

Urbán Cintia
www.zokniland.hu

Nagyon szépen köszönöm. Jó, hogy vannak ilyen segítőkész emberek itt a Fogyasztó Barátnál. Fogom ajánlani mindenkinek. További jó munkát és sikert kívánok! Szép napot!

Szilágyiné Cseke Tünde
www.no1vd.hu

Kalliopé Kincse

Tisztelt Fogyasztó Barát, azért írok, mivel sikerült beállítanom az ÁSZF-et és az AVNY-ot, illetve a widget-et is és el szeretném mondani, hogy nagyon tetszik a rendszer felülete és a widget asztali gépen és mobilon is nagyon szépen néz ki. A beállítás is nagyon egyszerű és logikus volt. Örülök, hogy az Önök szolgáltatását választottam! Üdvözlettel,

Kreiner Bence
www.kalliopekincse.hu

Macskapitány gyerekcipő

Sikerült élesíteni az új modult, tényleg gyors volt és egyszerű.🙂 Nagyon jó lett a dizájn👍, és az admin is könnyen használható. Köszönjük. 

Feuerstein Réka
webshop.macskapitany.hu

Antennak.hu logó

Jól működik a program és a tapasztalatom az, hogy talán még szívesebben is vásárolnak tőlünk, amióta ez a program megtalálható az oldalunkon, mint azoktól akiknek még az elérhetőségük is megkérdőjelezhető.

Gönczy István
www.antennak.hu

Amistyle grafika logó

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, webdesignerként mindig Önöket ajánlom az ügyfeleimnek, weboldal és webshop esetén is.

Szigetiné Dobi Annamária
amistyle-grafika.hu

Mesesziget-Bolt logó

Nagyon jó ötlet a widget sokkal barátibb az egész kinézet!

Farkas Péterné Kata
www.meseszigetbolt.hu

Pólóverzum logó

Csak ismételni tudom magam, de tényleg nagyszerű lett az admin oldal és a végeredmény is!
Merem állítani, hogy világszínvonalat képviselnek a szolgáltatásukban, és a kommunikációjukban.

Abinéri Ottó
poloverzum.hu

Brimex Webshop logó

Gyönyörű lett az oldal! 🙂 Tökéletes minden! Feldobja a webáruházat.

Lénárt Mihály
www.brimex.hu

Egyik legjobb dolog volt a vállalkozói életemben, amikor rátaláltam a JUTASA Kft. szolgáltatásaira. A Fogyasztó Barát már akkor tetszett nekem, amikor vásárlóként szerettem volna eligazodni a fogyasztóvédelmi jogszabályokban. Aztán, amikor saját webshopom lett, nem volt kérdés, hogy oda is beintegráljam ezt a remek fejlesztést.
Nyugalmat ad, hogy az esetleges jogszabályváltozásokat nem nekem kell figyelnem, kielemeznem, hanem helyettem frissítik az ÁSZF-t, az Adatkezelési tájékoztatót is. Az meg csak hab a tortán, hogy a beállításokat, testreszabásokat is rendkívül egyszerűen lehet megoldani.”

Hegyi Margit
shop.csepphinta.hu

Vrec-Co logó

Az újdonságokat a bevezetés óta használjuk. Elégedettek vagyunk vele.

Császár Dániel
www.vrec-co.hu

Partydecor logó

Köszönöm szépen, és gratulálok az újításhoz, nagyon jó lett az új megjelenés.

Németh Andrea
www.partydecor.hu

Bolt berendező logó

A szolgáltatását a továbbiakban is ajánlani fogom a Shopify webshop tanfolyamosaimnak. Illetve gratulálok az új beépülő modulhoz is! Nagyon klasszul mutat és igen hasznos.

Szitár Laura
boltberendezo.hu

KIEMELT PARTNEREINK