RÓLUNK MONDTÁK

Nagyon szépen köszönöm. Jó, hogy vannak ilyen segítőkész emberek itt a Fogyasztó Barátnál. Fogom ajánlani mindenkinek. További jó munkát és sikert kívánok! Szép napot!

Szilágyiné Cseke Tünde
www.no1vd.hu

Kalliopé Kincse
Tisztelt Fogyasztó Barát, azért írok, mivel sikerült beállítanom az ÁSZF-et és az AVNY-ot, illetve a widget-et is és el szeretném mondani, hogy nagyon tetszik a rendszer felülete és a widget asztali gépen és mobilon is nagyon szépen néz ki. A beállítás is nagyon egyszerű és logikus volt. Örülök, hogy az Önök szolgáltatását választottam! Üdvözlettel,

Kreiner Bence www.kalliopekincse.hu

Macskapitány gyerekcipő

Sikerült élesíteni az új modult, tényleg gyors volt és egyszerű.🙂 Nagyon jó lett a dizájn👍, és az admin is könnyen használható. Köszönjük. 

Feuerstein Réka
webshop.macskapitany.hu

Antennak.hu logó

Jól működik a program és a tapasztalatom az, hogy talán még szívesebben is vásárolnak tőlünk, amióta ez a program megtalálható az oldalunkon, mint azoktól akiknek még az elérhetőségük is megkérdőjelezhető.

Gönczy István
www.antennak.hu

Amistyle grafika logó

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, webdesignerként mindig Önöket ajánlom az ügyfeleimnek, weboldal és webshop esetén is.

Szigetiné Dobi Annamária
amistyle-grafika.hu

Mesesziget-Bolt logó

Nagyon jó ötlet a widget sokkal barátibb az egész kinézet!

Farkas Péterné Kata
www.meseszigetbolt.hu

Pólóverzum logó

Csak ismételni tudom magam, de tényleg nagyszerű lett az admin oldal és a végeredmény is!
Merem állítani, hogy világszínvonalat képviselnek a szolgáltatásukban, és a kommunikációjukban.

Abinéri Ottó
poloverzum.hu

Brimex Webshop logó

Gyönyörű lett az oldal! 🙂 Tökéletes minden! Feldobja a webáruházat.

Lénárt Mihály
www.brimex.hu

Egyik legjobb dolog volt a vállalkozói életemben, amikor rátaláltam a JUTASA Kft. szolgáltatásaira. A Fogyasztó Barát már akkor tetszett nekem, amikor vásárlóként szerettem volna eligazodni a fogyasztóvédelmi jogszabályokban. Aztán, amikor saját webshopom lett, nem volt kérdés, hogy oda is beintegráljam ezt a remek fejlesztést.
Nyugalmat ad, hogy az esetleges jogszabályváltozásokat nem nekem kell figyelnem, kielemeznem, hanem helyettem frissítik az ÁSZF-t, az Adatkezelési tájékoztatót is. Az meg csak hab a tortán, hogy a beállításokat, testreszabásokat is rendkívül egyszerűen lehet megoldani.”

Hegyi Margit
shop.csepphinta.hu

Vrec-Co logó

Az újdonságokat a bevezetés óta használjuk. Elégedettek vagyunk vele.

Császár Dániel
www.vrec-co.hu

Partydecor logó

Köszönöm szépen, és gratulálok az újításhoz, nagyon jó lett az új megjelenés.

Németh Andrea
www.partydecor.hu

Bolt berendező logó

A szolgáltatását a továbbiakban is ajánlani fogom a Shopify webshop tanfolyamosaimnak. Illetve gratulálok az új beépülő modulhoz is! Nagyon klasszul mutat és igen hasznos.

Szitár Laura
boltberendezo.hu

KIEMELT PARTNEREINK