RÓLUNK MONDTÁK

Rólunk mondták Állat Webshop

Kedves, segítőkész az ügyfélszolgálat, bármilyen kérdésem volt, gyors választ, kitűnő segítséget és azonnali megoldást kaptam. Facebook messengeren egy percen belül jelentkeztek és mondták mit és hol találok. Nagyon elégedett vagyok velük, s bátran fogom Önöket ajánlani!

Gál Zoltán
www.allatwebshop.hu

Rólunk mondták BeautyShape

Az Önök által nyújtott ügyfél segítés valami fantasztikus! Gyors, precíz, kedves.

Seleja Nikolett
beautyshape.net

Palex Kft.

Mindenkinek ajánlom a szolgáltatást, legfőképp azoknak, akik jó kezekben szeretnék tudni a weboldaluk jogi tartalmait. Nagyon segítőkészek és figyelnek az ügyfelekre. Nagyon figyelnek arra, hogy amit csinálnak az teljes mértékben úgy működjön, ahogy kell, ezért külön köszönöm a sok segítséget! 

Papp László
www.ajtorendeles.hu

fitmeli_logo_1

Újonnan indítottam webáruházat, és az egyik kedves ismerősömtől hallottam a Fogyasztó Barátról, aki már 6-7 éve igénybe veszi a szolgáltatásukat. Nagyon pozitív volt a beszélgetésem a tulajdonossal és még aznap meg is kötöttem a céggel a szerződést!

Nagyon segítőkész csapatot ismertem meg, gyors választ kaptam mindenre és teljes mértékben meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatással, sőt felülírták az elvárásaimat is, nyugodt vagyok a webshopommal kapcsolatban, hogy az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót frissítik, kezelik, a legjobb kezekben vannak!

Profi a csapat, korrekt árakkal dolgoznak, a szolgáltatás pedig kimagaslóan minőségi! Végre egy megbízható cég, akiket nyugodt szívvel tudok másoknak is ajánlani!

Kálmán Melinda
www.fitmeli.com

paintingart_rólunk mondták

Köszönöm a segítséget, sajnos azt tapasztalatom hogy más szolgáltató nem ennyire segítőkész, induló webáruházként kicsit nagyobb támogatást remélne az ember. Köszönöm mégegyszer!

Lédecziné Fazekas Edina
paintingart.hu

dipol

Nagyon elégedett vagyok a „Fogyasztó Barát” programmal, vásárlóink szívesebben látogatnak így bennünket és úgy érzékeljük, hogy növekedett a konkrét vásárlások száma is.

Gönczy István
www.ostelsat.hu

logo

Rendkívül jó és megnyugtató a szolgáltatás amit csinálnak, így ezt most és a jövőben is Önökre bíznám.

Király László
www.barkacshiper.hu

web_logo_nopic2

Kedves Fogyasztó Barát!
Köszönöm szépen, hogy jelezték az oldalunkon a hibát! Nagyon meglepődtem, hogy miközben az alkalmazás csendben fut a webáruházunk oldalán, és folyamatosan kapom az értesítést a jogszabályi frissítésekről, arra nem gondoltam, hogy a működést is ellenőrzik, ráadásul a javításra is rögtön tettek javaslatot. Nagyon elégedett vagyok, és minden vállalkozótársamnak örömmel ajánlom a szolgáltatást, hiszen a vásárlóink és a mi számunkra is megnyugtató, hogy minden jogszerűen működik az oldalunkon, mi pedig foglalkozhatunk azzal, amiben igazán jók vagyunk!

Nyéki-Fazekas Kata
www.shop.magyarinda.hu

Macskapitány gyerekcipő

Sikerült élesíteni az új modult, tényleg gyors volt és egyszerű.🙂 Nagyon jó lett a dizájn👍, és az admin is könnyen használható. Köszönjük. 

Feuerstein Réka
webshop.macskapitany.hu

Antennak.hu logó

Jól működik a program és a tapasztalatom az, hogy talán még szívesebben is vásárolnak tőlünk, amióta ez a program megtalálható az oldalunkon, mint azoktól akiknek még az elérhetőségük is megkérdőjelezhető.

Gönczy István
www.antennak.hu

Amistyle grafika logó

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, webdesignerként mindig Önöket ajánlom az ügyfeleimnek, weboldal és webshop esetén is.

Szigetiné Dobi Annamária
amistyle-grafika.hu

Pólóverzum logó

Csak ismételni tudom magam, de tényleg nagyszerű lett az admin oldal és a végeredmény is!
Merem állítani, hogy világszínvonalat képviselnek a szolgáltatásukban, és a kommunikációjukban.

Abinéri Ottó
poloverzum.hu

Brimex Webshop logó

Gyönyörű lett az oldal! 🙂 Tökéletes minden! Feldobja a webáruházat.

Lénárt Mihály
www.brimex.hu

Egyik legjobb dolog volt a vállalkozói életemben, amikor rátaláltam a JUTASA Kft. szolgáltatásaira. A Fogyasztó Barát már akkor tetszett nekem, amikor vásárlóként szerettem volna eligazodni a fogyasztóvédelmi jogszabályokban. Aztán, amikor saját webshopom lett, nem volt kérdés, hogy oda is beintegráljam ezt a remek fejlesztést.
Nyugalmat ad, hogy az esetleges jogszabályváltozásokat nem nekem kell figyelnem, kielemeznem, hanem helyettem frissítik az ÁSZF-t, az Adatkezelési tájékoztatót is. Az meg csak hab a tortán, hogy a beállításokat, testreszabásokat is rendkívül egyszerűen lehet megoldani.”

Hegyi Margit
shop.csepphinta.hu

Vrec-Co logó

Az újdonságokat a bevezetés óta használjuk. Elégedettek vagyunk vele.

Császár Dániel
www.vrec-co.hu

Partydecor logó

Köszönöm szépen, és gratulálok az újításhoz, nagyon jó lett az új megjelenés.

Németh Andrea
www.partydecor.hu

KIEMELT PARTNEREINK