MI AZ A FOGYASZTÓ BARÁT?

A Fogyasztó Barát

KOMPLEX

A Fogyasztó Barát összetett szolgáltatás: egyszerre vásárlói tájékoztató, webshop értékelő rendszer, ÁSZF sablon és generátor, widget megjelenítés, ikonokkal illusztrált dokumentum megjelenítés, és még sok minden más!
Fogyasztó Barát

A Fogyasztó Barát

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ

Ez a szolgáltatás kiemeli a webáruházat a piacon lévő többi szereplő közül. A widget biztosítja, hogy a vásárlók minden pillanatban láthassák, hogy ez a webáruház egy Fogyasztó Barát webáruház!

A Fogyasztó Barát

ETIKUS ÉS BARÁTSÁGOS

Hiszünk abban, hogy lehetséges valóban érthetően bemutatni száraz tartalmakat is. Az „apró betűs rész” felnagyítható, a kereskedelemben a tisztességnek igenis van szerepe!
Fogyasztó Barát - képek

A Fogyasztó Barát

BIZALOMÉPÍTŐ

Az e-kereskedelemben a legfontosabb tényező a bizalom! Az átlátható, gyors, jogszerű, érthető tájékoztatás bizalmat teremt, a régebbi vásárlók által adott értékelések segítik a vásárlói döntést.

A Fogyasztó Barát

BIZTONSÁGOS

A velünk együttműködő ügyvédi iroda által biztosított jogi szakértelem és bírsággarancia kiegészülve az informatikai rendelkezésre állással lehetővé teszi, hogy a partnereink valóban az üzletre koncentrálhassanak.

BÍRSÁGGARANCIA

WEBSHOP
0 +
BÍRSÁG
5000 Ft
MEGBÍZHATÓ
0 éve

A Fogyasztó Barát

FENNTARTHATÓ ÉS VÁLLALKOZÓBARÁT

Hosszútávon fenntartható együttműködésre törekszünk partnereinkkel: ezért fejlesztjük folyamatosan a szolgáltatást, és ezért alakítottuk ki úgy az árakat, hogy az egyetlen webshopnak sem legyen megterhelő.
Fogyasztó Barát - Fenntartható

A Fogyasztó Barát

SMART

Büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk információt – közte száraz jogi információt is – közérthető és átlátható módon bemutatni, és ezzel partnereinket is innovatív eszközökhöz segíteni.

A Fogyasztó Barát

KATEGÓRIATEREMTŐ ÉS VEZETŐ PIACI SZEREPLŐ

A jogszabályváltozáskor automatikusan frissülő ÁSZF sablon és generátor szolgáltatást mi hoztuk létre elsőként, és vezettük be a piacra. Azóta többen másolnak bennünket. Ön válassza az eredetit! 3000+ webshop már megtisztelt bennünket a bizalmával.

Fogyasztó Barát - Ön válassza az eredetit!

A Fogyasztó Barát

EGYSZERŰ, TRANSZPARENS ÉS GYORS

A szolgáltatás komplex ugyan, de végső soron egyszerű: a webáruház vásárlói a widgettel könnyen, gyorsan, és átlátható módon jutnak hozzá az őket érdeklő információkhoz.
Ikonok

A Fogyasztó Barát

FELELŐS

A mi partnereink a felelős webáruház tulajdonosok, aki tudják, hogy csak a vásárlók teljes körű kiszolgálásával van értelme az online térben működni.

Fogyasztó Barát funkciók

A Fogyasztó Barát

létrehozói és működtetői

Fogyasztó Barát - dr. Juhász Botond

DR. JUHÁSZ BOTOND

A JUTASA KFt. tulajdonos ügyvezetője, a Fogyasztó Barát projekt elindítója. Jogász végzettséggel és jogi szakvizsgával rendelkezik, de nem ügyvédként dolgozik, hanem a legal tech és legal design területén keresi a kihívásokat.

Fogyasztó Barát - Moles Béla

MOLES BÉLA

Béla elsősorban a szolgáltatás grafikai megjelenítéséért felelős, minden egyes figura, ikon, arculati elem az ő keze munkája. De nem csak grafikusként vesz részt a projektben, az ő szava sokat nyom a latba UX, marketing és stratégiai kérdésekben is.

Fogyasztó Barát - dr. Németh Ádám

DR. NÉMETH ÁDÁM

Hosszú évek óta a projekt jogi szakmai felelőse. Az irodavezető dr. Németh Ádám infokommunikációs szakjogász, ők tartják karban a sablonokat, javasolják a szükséges módosításokat. 

Fogyasztó Barát - Csordás Sándor

CSORDÁS SÁNDOR

A Fogyasztó Barát bitzsonglőre, a projekt fejlesztéséért felelős programozó.

Fogyasztó Barát - Lux Brigitta

LUX BRIGITTA

A Fogyasztó Barát ügyfélkapcsolati munkatársa. Kedves és segítőkész, forduljanak hozzá bizalommal!

Juhász Áron

JUHÁSZ ÁRON

Áron a közgazdász Jolly Joker a csapatban, legyen szó marketingről, tervezésről, partner kapcsolattartásról, ügyfélszolgálatról: mindenhol ott van, és segít.

Dr. Valkó Éva

DR. VALKÓ ÉVA

A Fogyasztó Barát adminisztratív ellenőre, ha ő nem vesz észre hibát a számlákon, nyilvántartásokon, akkor az a hiba nincs is!