Ismét változtak a webáruházakat érintő jogszabályok

Az Ön webshopjában jogszerű az ÁSZF?

Ha nem biztos benne, érdemes tovább olvasnia, és megfontolnia az ajánlatunkat!

A FOGYASZTÓ BARÁT ÖN HELYETT DOLGOZIK

ÁSZF SABLON & GENERÁTOR

Ha Önnek is gondot okoz a gyakran és sokszor áttekinthetetlenül változó jogszabályok követése, és a webshop ÁSZF-e jogszerűen tartása, akkor váltson most, használja a Fogyasztó Barát ÁSZF SABLON & GENERÁTORT! A rendszerrel a 2022. januárjában érvényes jogszabályok szerint tudja tájékoztatni a vásárlóit, a májusi jogszabályváltozásoknál pedig már Ön helyett fog dolgozni, és automatikusan frissül!

CSAK EGYSZER KELL BEÁLLÍTANI...

Töltse ki adatait

Generálja a dokumentumokat

Fogyasztó Barát - beágyazó kódok

Illessze be a kódokat

Nincs több dolga vele

... ÉS MAGÁTÓL MŰKÖDIK

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Képes Fogyasztói Tájékoztató

Automatikusan frissül

Minimális szövegbevitellel (pl. a megrendelés menete), adatok megadásával (pl. cégadatok), és a program által felajánlott lehetőségek kijelölésével (pl. van-e regisztráció, a visszaigazolás módja, stb.) gyorsan és egyszerűen generálhatunk dokumentumokat PDF, HTML, WIDGET és EMBED formátumban. A beillesztő kód bemásolásával az ÁSZF megjelenik a webshopban, és minden jogszabályváltozáskor automatikusan frissül.

Oldja meg végleg!

Tegye rendbe most a webshop ÁSZF-ét, várja felkészülten a májusi jogszabályváltozást, és használja ki a Fogyasztó Barát minden funkcióját!

Iratkozzon fel a hírlevélre!

Ha Ön is szeretne a webshopokat érintő jogszabályváltozásokról értesülni, és ehhez hasonló összefoglalót kapni, iratkozzon
fel a hírlevelünkre!

A Fogyasztó Barát már akkor tetszett nekem, amikor vásárlóként szerettem volna eligazodni a fogyasztóvédelmi jogszabályokban. Aztán, amikor saját webshopom lett, nem volt kérdés, hogy oda is beintegráljam ezt a remek fejlesztést.

Nyugalmat ad, hogy az esetleges jogszabályváltozásokat nem nekem kell figyelnem, kielemeznem, hanem helyettem frissítik az ÁSZF-t, az Adatkezelési tájékoztatót is. Az meg csak hab a tortán, hogy a beállításokat, testreszabásokat is rendkívül egyszerűen lehet megoldani.
Hegyi Margit - shop.csepphinta.hu

A FOGYASZTÓ BARÁT

EGY RENDSZER, HÁROM FUNKCIÓ

A Fogyasztó Barát sokkal több egy egyszerű webshop ÁSZF generátornál: komplex vásárlói tájékoztató rendszer, amivel a vásárlói élményt javíthatja, és a vásárlói bizalmat erősítheti. Az előfizetéssel Ön a mindig naprakész ÁSZF mellett használhatja a többi Fogyasztó Barát funkciót is: gyűjthet vásárlói értékeléseket és véleményeket, és minden fontos információt megjeleníthet a WIDGET-ben!

automatikus_frissites

ÁSZF sablon & generátor

Töltse ki pillanatok alatt a Fogyasztó Barát adminisztrációs felületét, és hozzon létre személyre szabott ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót ügyvéd által elkészített sablonszövegek és a program által felajánlott lehetőségek „összeklikkelésével”.

Információs WIDGET

A webshopokban megjeleníthető felugró ablak a Fogyasztó Barát WIDGET, amiben egy helyen megtalálható minden fontos webshop információ: szállítási- és fizetési módok, gyakori kérdések, kapcsolati adatok, közösségi média elérhetőségek, ÁSZF, adatkezelési tájékoztató, stb.

Értékelések és vélemények

A Fogyasztó Barát vásárlói értékelés egy erős bizalomerősítő eszköz a webshop kezében: a widgettel “kombinálva” a hatása a honlap böngészése során folyamatosan jelen van, hiszen a látogató mindig látja a képernyőn a “Fogyasztó Barát” szót, és a hozzá tartozó arany csillagokat.

A FOGYASZTÓ BARÁT WIDGET

EGYSZERŰ ÉS TRANSZPARENS

Jól működik a program és a tapasztalatom az, hogy talán még szívesebben is vásárolnak tőlünk, amióta ez a program megtalálható az oldalunkon, mint azoktól akiknek még az elérhetőségük is megkérdőjelezhető..
Gönczy István - www.antennak.hu

A FOGYASZTÓ BARÁT VÁSÁRLÓI BIZALMAT ERŐSÍT

ÉRTÉKELÉSEK & VÉLEMÉNYEK

LEGYEN A WEBSHOPJA

Valós vásárlói értékelések

Minden aloldalon látható

A VÁSÁRLÓK ÁLTAL AJÁNLOTT!

Bizalomerősítő eszköz

Vásárlói elköteleződés

A Fogyasztó Barát vásárlói értékelés egy erős bizalomerősítő eszköz a webshop kezében: a widgettel “kombinálva” a hatása a honlap böngészése során folyamatosan jelen van, hiszen a látogató mindig látja a képernyőn a “Fogyasztó Barát” szót, és a hozzá tartozó arany csillagokat.

Fogyasztó Barát – értékelések Shoprenter webshopokban

Csak ismételni tudom magam, de tényleg nagyszerű lett az admin oldal és a végeredmény is! Merem állítani, hogy világszínvonalat képviselnek a szolgáltatásukban, és a kommunikációjukban. Abinéri Ottó - www.poloverzum.hu

A FOGYASZTÓ BARÁT

AJÁNLATA SHOPRENTER WEBSHOPOKNAK

Az előfizetés az összes Fogyasztó Barát funkciót tartalmazza. Shoprenter webshopoknak 20% kedvezményt adunk a listaárunkból! 

Shoprenter - 20% Kedvezménnyel!

25 000 Ft + ÁFA/év helyett 20.000 Ft + ÁFA/év/WEBSHOP

25 000 Ft + ÁFA/év helyett
20.000 Ft + ÁFA/év/WEBSHOP

*Több webáruház esetén: 
+ 5000 Ft + ÁFA/év/webshop
(ha a shopokat ugyanaz a cég üzemelteti).

Tisztelt Fogyasztó Barát, azért írok, mivel sikerült beállítanom az ÁSZF-et és az AVNY-ot, illetve a widget-et is és el szeretném mondani, hogy nagyon tetszik a rendszer felülete és a widget asztali gépen és mobilon is nagyon szépen néz ki. A beállítás is nagyon egyszerű és logikus volt. Örülök, hogy az Önök szolgáltatását választottam! Üdvözlettel,
Kreiner Bence - www.kalliopekincse.hu