MIÉRT JÓ A DINAMIKUSAN VÁLTOZÓ ÁSZF?

A dinamikusan frissülő ÁSZF egy olyan szolgáltatás, amely pofonegyszerű, mégis rengeteg munka áll mögötte. Azért, hogy neked már könnyű dolgod legyen.
Dinamikusan frissülő ÁSZF sablon&generátor

Mi az az ÁSZF és miért kell vele foglalkoznom?

Az ÁSZF az Általános Szerződési Feltételeket jelenti. Igen, nagyon hivatalosan hangzik. Mégsem tennéd jól, ha továbbgörgetnél unalmadban, hiszen a rutinosok már tudják, hogy az ilyen kifejezések rejtik a legnagyobb veszélyt. Pontosabban az ilyen kifejezések figyelmen kívül hagyása. Ez esetünkben is igaz. Ugyanis minden webáruháznak fel kell tüntetnie az Általános Szerződési Feltételeit a weboldalán. Mivel ezek az eladó és a vásárló, azaz te és az ügyfeled, megrendelőd egyezségének keretei. Az egész jogi folyamatot, amely a vásárlás gombra való kattintással elindul, ez a dokumentum szabályozza.

Az online kereskedelem egy viszonylag új, mégis rohamosan növekvő terület, ezért kap ennyiféle szabályozást. Most építjük ki a biztonságos internetes vásárlás kereteit. Napjainkra már jópár jogszabály biztosítja, hogy egy webáruház és annak vásárlója közötti kapcsolat minden esetben biztonságos legyen.

Azonban épp emiatt a kiemelt figyelem miatt kell neked is kiemelten foglalkoznod az ÁSZF-eddel. Nem azért, mert a hatóságok folyamatosan, szoftverekkel monitorozzák a webáruházak szerződési feltételeit, hanem azért, mert neked is érdeked, hogy ez a dokumentum pontosan rád és a szolgáltatásodra vagy termékeidre szabott anyagot tartalmazzon, hiszen csak így tud megvédeni téged.

A Fogyasztó Barát ÁSZF szolgáltatása

A Fogyasztó Barát már megoldotta számodra a problémát. Rengeteg munkával, szakértelemmel elkészítették neked az ÁSZF SABLON & GENERÁTORT. Ehhez alapos jogi szaktudásra volt szükség. Jó hír, hogy így neked már nem kell ezzel a tudással rendelkezned, sőt, még ügyvédet sem kell felvenned egy ÁSZF kidolgozására. Persze azért egy kis naprakész tudásra mindig szükséged lehet, ehhez elég csak olvasnod a blogunkat.

Ez egy előfizetés keretében megrendelhető szolgáltatás, mely évente csak 25 000 Ft + ÁFA. Igen, jól olvastad, ilyen kis összegért védheted be magad egy egész évre. Sőt, a meglévő ÁSZF a tiéd marad, de ha lemondod a szolgáltatásunkat, a frissítést már nem tudjuk biztosítani számodra.

Mert épp ez a termék lényege. Egy widget, EMBED, HTML vagy PDF formátumban használható ÁSZF, amely jogszabályváltozáskor, mint amilyen például a 2022. májusi, automatikusan frissül.

Miért váltsak dinamikusan frissülő ÁSZF-re?

5 jó okod van rá.

-Megbízható védelem a céged mögött

Azért, hogy biztonságban tudd a webáruházadat. Mert a törvény véd téged, ha törvényesen működsz, és védi a fogyasztót is. A törvényességgel, annak bizonyításával, például a Fogyasztó Barát widgettel pedig a bizalmat is építed. Így erősödik a kapocs közted és a vásárlód között.

-Naprakész, így büntetésálló

Mivel a Fogyasztó Barát ÁSZF szolgáltatásának a lényege, hogy dinamikusan frissül, ezért leveszi ezt a terhet is a válladról. Nem kell sem csalnod, másolnod, sem pedig ügyvédhez fordulnod. Megéri, nem?

-Könnyen kezelhető - hisz vállalkozó vagy, nem jogász

A webáruház ÁSZF sablont úgy dolgoztuk ki, hogy számodra pofonegyszerű legyen a használata. Mert nem kell sem jogásznak, sem informatikusnak lenned. Nem kell semmilyen extra technikai tudás vagy IT szemlélet ahhoz, hogy használni tudd az ÁSZF generátorunkat. Ha valami változik a webshopban, akkor pár kattintással frissítheted az ÁSZF-et.

-Tehermentesít, hogy a lényegre figyelhess

Legyél az, aki vagy: egy vállalkozó, aki a vállalkozására figyel. Nem esik szét ezer különböző dologtól, a könyveléstől, a fogyasztóvédelmi szabályozások követésétől, a rengetegféle tehertől, amely pont a lényegről veszi el a fókuszt: a vállalkozásodról és annak fejlesztéséről.

-Egyáltalán nem drága

A dinamikusan változó ÁSZF SABLON & GENERÁTOR mindössze évente 25 000 ft+ áfa. Mi kerül ennyibe? Ennyi pénzbe kerül, hogy bebiztosítsd magas jogilag, hogy ne kelljen okoskodni, feketén vagy szürkén működni. Ráadásul egy csomó plusz funkció érhető el, amely nem csak a vásárlókkal való kapcsolatosat erősíti, de a marketingedet is támogatja.
Ha úgy döntöttél, hogy eggyel több terhet veszel le a saját válladról, hogy vállalkozásod is fellélegezhessen, akkor rendeld meg a Fogyasztó Barátot.

Töltse ki adatait

Generálja a dokumentumokat

Fogyasztó Barát - beágyazó kódok

Illessze be a kódokat a webshopjába

Nincs több dolga vele

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Képes Fogyasztói Tájékoztató

Automatikusan frissül

Oldja meg végleg!

Tegye rendbe most a webshopja ÁSZF-ét, hogy az megfeleljen a májusi jogszabályváltozásoknak, és használja ki a Fogyasztó Barát minden funkcióját!

Iratkozzon fel a hírlevélre!

Ha Ön is szeretne a webshopokat érintő jogszabályváltozásokról értesülni, és ehhez hasonló összefoglalót kapni, iratkozzon
fel a hírlevelünkre!