EKERNAP A FOGYASZTÓ BARÁTTAL – ÍGY TELT A FOGYASZTÓ BARÁT NAPJA AZ ECOMMERCE HUNGARY KISVÁLLALATI TAGOZATÁNAK RENDEZVÉNYÉN!

2023. május 11. napján rendezte meg az  Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozat a Magyar E-kereskedelem Napja rendezvényt.

Kiemelten magas volt az érdeklődés, 1200-an voltak kíváncsiak az expo programjaira, kiállítóira. A rendezvényen lehetősége volt a webáruház tulajdonosoknak a működésük minden területére vonatkozó konzultációkon, workshopokon,  előadásokon részt venni, és e- kereskedelmi szolgáltatókkal találkozni, segítséget és támogatást kapva ezzel a mindennapi működésükhöz. 

A Fogyasztó Barát csapata kiállítóként és előadóként is részt vett
a rendezvényen.

A standjánál egész nap fogadta az érdeklődőket, válaszolta meg a felmerülő kérdéseket. Jó volt személyesen elmondani szolgáltatásunk lényegét, a Fogyasztó Barát célját átadni az arra kíváncsiaknak, és beszélgetéseket folytatni a látogatók által kezdeményezett témában, vagy csak egy csokival megkínálni
a ‘megfáradt’ nézelődöket :).

Számunkra ez a nap jó alkalom volt arra is, hogy találkozzunk személyesen régi ügyfeleinkkel, akiknek ezúton is köszönjük, hogy felkerestek minket standunkál, és elégedettségüket, bizalmukat fejezték ki, örülünk, hogy ilyen sokan elégedettek szolgáltatásainkkal, és reméljük, hogy még sokáig együtt dolgozhatunk tovább!

A Fogyasztó Barát ügyvezetője, tulajdonosa, dr. Juhász Botond is az előadók között volt, aki a fogyasztók tájékoztatásának fontosságáról beszélt a vállalkozók oldaláról megközelítve annak lényegét. Az előadás – a többi érdekes előadás anyagával együtt –  megtekinthető az Eccomerce Hungary oldalán azok számára akik részt vettek a rendezvényen. Azoknak pedig, akik most nem tudtak találkozni velünk, összefoglaljuk a következő bejegyzésünkben az előadáson elhangzottakat.

Reméljük, hogy azokkal, akik ott voltak jövőre is találkozunk, és együtt dolgozunk tovább a tiszta e-kereskedelemért!

Oldja meg végleg!

Tegye rendbe most a webshopja ÁSZF-ét, hogy az megfeleljen a májusi jogszabályváltozásoknak, és használja ki a Fogyasztó Barát minden funkcióját!

Iratkozzon fel a hírlevélre!

Ha Ön is szeretne a webshopokat érintő jogszabályváltozásokról értesülni, és ehhez hasonló összefoglalót kapni, iratkozzon
fel a hírlevelünkre!

Töltse ki adatait

Generálja a dokumentumokat

Fogyasztó Barát - beágyazó kódok

Illessze be a kódokat a webshopjába

Nincs több dolga vele

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Képes Fogyasztói Tájékoztató

Automatikusan frissül