BEMUTATKOZIK A TAKARÍTÓK BOLTJA

A Fogyasztó Barát hetente bemutat egy partner webshopot: reméljük, hogy sok érdekességet tudhattok meg az áruházak üzemeltetőivel készített interjúkból.

Az eheti választásunk a Takarítók Boltjára esett.

A Takarítók Boltja az egy takarításhoz szükséges termékekkel foglalkozó webáruház, ahol a pókhálózóktól kezdve, a kártevő írtó- és riasztószereken keresztül, egészen a hagyományos és környezetbarát tisztítószerekig bezárólag megtalálhattok mindent, amire szükségetek lehet.
Termékeik mindig készleten vannak.

Náluk a tisztaság és vásárlók elégedettsége a cél!

Ismerjétek meg őket közelebbről!

Takarítók Boltja

Mióta foglalkoznak takarítószerek és takarítóeszközök kereskedelmével, illetve minek köszönhetően esett ezekre a választásuk?

A vállalkozás 2002. óta foglalkozik a takarító eszközök és tisztítószerek kereskedelmével. Felfigyeltünk arra, hogy a helyi vállalkozások, intézmények egyáltalán nem, vagy nem túl kedvező áron jutnak hozzá a takarításhoz, illetve a higiénia fenntartásához szükséges és néha speciális termékekhez. Ezen szerek és eszközök gyártói csak nagy tételű rendeléseket tudnak kielégíteni, melynek az említett vevőkör nem tud megfelelni.
Úgy gondoltuk, vállalkozásunk megoldja ezt a problémát és mennyiségtől függetlenül hozzáférhetővé tesszük ezen termékeket. Elképzelésünket jól igazolja, hogy vásárlóink 90 %-a kis-és nagyvállalkozásokból, valamint intézményekből áll össze.

Milyen hatást gyakorolt a koronavírus a webáruházuk forgalmára?

A koronavírus járvány rendkívüli módon növelte a higiéniai termékek iránti keresletet. Jelentős mennyiségben adtunk el fertőtlenítő szereket, védelmi eszközöket. Ugyanakkor megtapasztalhattuk a hirtelen megugró kereslet negatív hatásait is, mint az egyes termékek hiánya, valamint a jelentős áremelkedés. Azok a kereskedelmi egységek, melyeknek eddig nem volt profilja ezen termékek forgalmazása, hirtelen tömegével kezdték el árulni elsősorban a személy higiéniai termékeket.
A Takarítók Boltja vevőköre hűséges maradt hozzánk, sőt jelentősen bővült.

Mik azok, amikre a legbüszkébbek a működésükkel kapcsolatban?

Sikerült olyan választékot és készletet kialakítani, biztosítani, mely szűkebb és tágabb piaci környezetet nézve is egyedülálló.
Vevőink minőségi és mennyiségi igényeit maradéktalanul igyekszünk kielégíteni.
Beszállítóinkkal immáron két évtizede közvetlen, jó kapcsolat köt össze bennünket.
Különös büszkeséggel tölt el, hogy az ország nyugati felén működő intézményeket is sok éve köszönthetünk vevőink között.

A vásárlók által melyek a legkedveltebb termékek, illetve termékkategóriák a webáruházukban?

Webáruházunkban Vevőink leginkább azon termékeket preferálják, melyek bevásárlóközpontokban, drogériákban nem beszerezhetőek. Ezek közé tartoznak az ablaktisztító eszközök (vizező tartók, vizező huzatok, ablaklehúzók, ablakkaparók), alumínium teleszkópos nyelek akár 9 méter hosszúságig, víztolók, pókhálózó kefék.
Ezeken felül a hagyományos tisztítószerek mellett egyre kedveltebbek a környezetbarát, természetes hatóanyag tartalmú termékeink is.

A pályafutásuk során mi a legkellemesebb emlék, amit sosem fognak elfelejteni?

Brúnó Cicánk megmentése és befogadása. Kolléganőnk találta munkába menet egy autó alatt, elfért a tenyerében. Nem hittük, hogy életben marad, de hál Istennek sikerült megmenteni. Ennek immáron 10 éve. Azóta ő is a Takarítók Boltja „dolgozója”… 🙂 Itt él az üzletben és olyan jó dolga van, hogy nem is szándékozik továbbállni.