BEMUTATKOZIK A MIKONYHÁNK.HU

A Fogyasztó Barát hetente bemutat egy partner webshopot: reméljük, hogy sok érdekességet tudhattok meg az áruházak üzemeltetőivel készített interjúkból.

Az eheti választásunk a Mikonyhánk.hu-ra esett.

A Mikonyhánk.hu az egy konyhai termékekkel foglalkozó webáruház, ahol a cserépedényektől kezdve, a cukrász eszközökön és kenyérsütő formákon keresztül, egészen a grillezőkészletekig bezárólag megtalálhattok mindent, amire szükségetek lehet. Termékeik többszörös minőségellenőrzésen esnek át.

Náluk a vásárlók 110%-os elégedettsége a cél!

Ismerjétek meg őket közelebbről!

Mikonyhánk.hu

Milyen indíttatásnak köszönhetően alakult meg a webshop, továbbá mióta üzemel?

A kereskedelem világában nőttem fel, szüleim háztartási, konyhai, grill termékek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkoznak közel 40 éve. A digitális technika fejlődését és a felmerülő igényeket figyelembe véve, saját lábra álltam, és bízva Önmagamban, 2012-ben létrehoztam a mikonyhánk.hu oldalt.

Mely tényezőknek tudható be a mikonyhánk.hu sikeressége?

(Nem feltétlen érzem magam még sikeresnek, leginkább a becsületes munka gyümölcsét érzem, ezt pedig rengeteg önfeláldozással és munkával tudnám leírni a legegyszerűbben.) A sikeresség nézőpont kérdése, én inkább úgy fogalmaznék, hogy jó úton haladok a siker felé..

Mi alapján választják ki a webáruházban értékesítendő termékeket?

A termékek 60%-a nagykereskedelmünkben érhető el, így adott az értékesítési lehetőségünk. Azonban minden napra jut valami újdonság, valami új kütyü vagy olyan eszköz, ami ténylegesen megkönnyíti az életünket, ezeket a típusú termékeket én próbálom felkutatni és a lehető legjobb áron beszerezni a vásárlóink számára!

Melyikek a legkedveltebb termékkategóriák, illetve termékek?

Ez egy olyan kérdés, amire nehéz válaszolni, mivel a jelenlegi feljegyzéseim szerint közel 10 szezonális időszakra lehet bontani az értékesítési idényt, ha termék kategóriára bontanám, ami talán sosem megy ki a divatból, azok a jól bevált tradicionális termékeink, amiket már nagyszüleink is használtak! Zománc termékek, sütőtálak, cserépedények, mivel ezeknek a használata egy külön, nosztalgikus életérzést ad.

Milyen tanácsokkal látnák el azokat, akik szeretnének belemerülni a sütés, főzés világába?

Óvatosan, mert oda fog égni!!! Én ezt a tanácsot fogadnám el, mivel a rohanó életemben egy egyszerű étel elkészítése közben is próbálok egyéb más 19 dolgot csinálni.

Ha egy új konyhai eszköz használatához a kezdő löketet adhatom meg tanács helyett, akkor arra hívnám fel jövendőbeli és meglévő vásárlóink figyelmét, hogy a célunk a 110%-os elégedettség. Termékeink lelkiismeretes módon, többszörös minőségi ellenőrzésen esnek át, valamint kamerafelvételt készítünk minden csomag elkészítéséről, aminek köszönhetően csomagjaink közel 98 %-ával kapcsolatban pozitív visszajelzést kapunk, vagyis aki mellettünk teszi le a voksát, minőségi szolgáltatásban részesül, így magabiztosan tudja megtenni első lépéseit a sütés-főzés világába.