BEMUTATKOZIK A KISEMBERSHOP

A Fogyasztó Barát hetente bemutat egy partner webshopot: reméljük, hogy sok érdekességet tudhattok meg az áruházak üzemeltetőivel készített interjúkból.

Az eheti választásunk a KisemberShop-ra esett, mivel felkeltette a figyelmünket, hogy milyen törődéssel, pontossággal, és egyedi módon végzik a munkájukat.
A KisemberSHOP egy használt gyermekruhákkal foglalkozó webáruház, ahol egyedileg kapják a ruhák a minőségi besorolásukat, az állapotuk alapján. Ismerjétek meg őket közelebbről!

KisemberSHOP

Látom az oldalukon, hogy minőségellenőrzésen esik át minden termékük, mi ennek a pontos folyamata?

Egyedül álló módon csak a KisemberSHOP alkalmazza a minőség szerinti árazást a használtruha piacon!

A minőségi válogatás során öt különböző kategóriába soroljuk termékeinket, mellyel segíteni kívánunk azoknak a vásárlóknak, akik a ruhák használtsági fokára is kíváncsiak. Ezzel a kategorizálással egyben megadjuk a ruhák árát is, hiszen a nálunk vásárolt használt ruhák ára fix. Nálunk mindig garantált az ár, amivel a kedves vásárló előre tud kalkulálni. Ezzel arra törekszünk, hogy termékeink mindig olcsók maradjanak. Nem számít, hogy pulóver vagy póló, hogy vastag vagy vékony. A kategória, vagyis a termék minősége adja nálunk a ruhák árát!

A minőségellenőrzés követően milyen szempontok alapján sorolják be a termékeket a öt különböző termék állapotot leíró kategóriába, illetve mi is ez a öt kategória?

A ruhák többszöri átválogatása során törekszünk a megfelelő minőségi kategóriába sorolni termékeinket, így megkönnyítve a vásárlást.

KisemberSHOP minőségi kategóriák
KisemberSHOP minőségi kategóriák

Mennyire tartja fontosnak a vásárlói lojalitását, ezt hogyan próbálja fenntartani?

Sok visszatérő vásárlónk van, hiszen sok családnak fontos, hogy kedvező áron vásároljanak 1, 2 vagy akár 3 gyermekük számra szép, csinos ruhát. Így nekik találtuk ki a hűségpont rendszert.
A nálunk vásárló ügyfelek már a regisztrációt követő legelső rendeléssel törzsvásárlónk lehet. További vásárlásaikat pedig hűségpontokkal jutalmazzuk. Megszerzett pontjaik beváltásával kedvezményesen vagy akár ingyenesen juthatnak hozzá a KisemberSHOP termékeihez.
Ezen túlmenően pedig igyekszünk minden hónapban kedvező szállítási díjakat nyújtani.

Mi a három legkedveltebb termék kategória a webáruházukban?

Nálunk minden ruha kategória népszerű! Igyekeznek vásárlóink mihamarabb megszerezni a legfrissebb vagy éppen a legjobb árú termékeket. Évszaktól függően télen főleg a kabátok, overálok, pulóverek iránt van nagyobb kereslet. Nyáron pedig a szoknyák, ruhák, rövidnadrágok, fürdőruhák iránt. Igyekszünk mindig szép, divatos, mesefigurás ruhákkal készülni. Az utóbbi időben pedig bővítettük készletünket és egyéb kiegészítőkkel, játékokkal is bővültünk.
Így megtalálható nálunk akár egy Születésnapi Meghívó vagy egy Among Us plüssfigura is.

Hogyan készül az Önök webáruháza a karácsonyi időszakra?

A karácsonyi időszak egy fontos időszak a webáruházak számára. Igyekszünk csinos, ünnepi ruhákkal készülni a meghitt napokra, valamint a szilveszteri bulikra. Decemberben mindig apró édességekkel lepjük meg vásárlóinkat, így valamilyen édes meglepetést is tartalmaz a csomagjuk. Hogy idén mit tervezünk még? Az még titok, de izgatottan várjuk.