BEMUTATKOZIK A JÁTÉKFARM

A Fogyasztó Barát hetente bemutat egy partner webshopot: reméljük, hogy sok érdekességet tudhattok meg az áruházak üzemeltetőivel készített interjúkból.

Az eheti választásunk a Játékfarmra esett.
Nem tudta elkerülni a figyelmünket az a valódi és megrendíthetetlen szakmai tapasztalat, valamint odaadás, mely az áruház tulajdonosából sugárzik.
A Játékfarm egy fejlesztő- és társasjátékokkal foglalkozó webáruház, ahol akár 0-tól 99 éves korig minden tematikában találhattok a gyermekeitek és a saját kedvetekre való játékokat.

Ismerjétek meg őket közelebbről!

Játékfarm

Mire a legbüszkébbek a webáruházukkal kapcsolatban?

Nem tudnék kiemelni külön dolgokat, amire büszkék vagyunk, mert, az egészre, amit felépítettünk büszkék vagyunk. A semmiből kezdtük teljesen tapasztalatlanként. Nem volt semmi ismeretünk, tudásunk arról, hogy kell csinálni egy webáruházat. De még ismerősünk sem volt, akitől esetleg tanácsot kérhetnénk, hogy mire figyeljünk oda, mibe ne menjünk bele. Mindent autodidakta módon, saját hibáinkból tanulva sajátítottunk el. És a mai napig is mindig fejlődünk. Minden nap új problémákat hoz, amire gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni. Erre vagyunk büszkék!

Mi a legfontosabb küldetésük, amit el szeretnének érni a vásárlóikkal szemben, illetve hogyan próbálják fenntartani a vásárlóik lojalitását?

A legfontosabb szerintem a bizalom. Fontos, hogy az internet világában, ami teljesen személytelen, megismerjenek minket és ez által megbízzanak bennünk. Igyekszünk ezt az információ gördülékeny áramlásával biztosítani, minél több csatornán keresztül. Hál’ Istennek rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, de ha kritikát kapunk, azt próbáljuk kijavítani, pótolni stb. Ha az ismeretség és a bizalom megvan, akkor szívesen tér be hozzánk a vásárló.

Mik legkedveltebb termékek a webáruházukban?

A legnépszerűbb termékeink a Djeco kreatív szettjei, gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt szórakoztató parti játékok, illetve a különböző fejlesztő játékok.

Hogyan készül az Önök webáruháza a karácsonyi időszakra?

Tulajdonképp már januártól erre az időszakra készülünk. Viccesen hangzik, de így van. Természetesen karácsony előtti időszakban nagyon célzottan is készülünk. Különböző marketing kampányokkal. Videós reklámmal,  rádiós reklámmal (Rádió1 helyi hír sávjában). Mind ezek mellett igyekszünk a nagy raktárkészletről a gyors kiszolgálásra. Ehhez olyan rendszert használunk és háttér munkát végzünk, ami biztosítja ezt, és ez által elégedettek a vásárlóink is.