BEMUTATKOZIK A CONVOY TRUCK SHOP

A Fogyasztó Barát hetente bemutat egy partner webshopot: reméljük, hogy sok érdekességet tudhattok meg az áruházak üzemeltetőivel készített interjúkból.

Az eheti választásunk a Convoy Truck Shop-ra esett.

A Convoy Truck Shop az egy kamionosokra szakosodott webáruház, ahol a rakományrögzítést segítő spaniferektől kezdve, a kamionosok mindennapjait megkönnyítő termékeken keresztül, egészen a biztonságot szolgáló eszközökig bezárólag megtalálhattok mindent, amire szükségetek lehet. Igazi profik a szakterületükön.

Náluk a kamionosok érdekei vannak a központban!

Ismerjétek meg őket közelebbről!

Convoy Truck Shop

Mit gondolnak, mi a kulcsa annak, hogy már 31 éve sikeresen működik a vállalkozásuk?

Ez egy több tényezős egyenlet. Folyamatosan fejlesztjük a kommunikációnkat a vásárlóink és a munkatársaink felé. Próbálunk a mai napig családiasan közeledni mindenki felé, hiszen ez az iparág egy szimbiózis.
Folyamatosan fejlesztjük a kínálatunkat, a webáruházunkat, a boltjainkat.
Képezzük a munkatársainkat, hogy folyamatosan a maximumot hozzák ki magukból.
Innovációs ötleteket valósítunk meg, rendszeresen utazunk Kínába gyárakkal egyeztetni és felügyelni a jelenlegi gyártásokat, hogy a minőséggel ne legyen probléma.
Rengeteg viszonteladónk van, akikkel kivétel nélkül felhőtlen a kapcsolat és segítjük egymást, hisz mint mondtam ez egy szimbiózis.

Milyen tanácsokkal tudnák segíteni a kezdő kamionsofőröket?

Nem könnyű kérdés. A mi részünkről megteszünk mindent, amit csak tudunk.
Blogbejegyzéseket, videókat készítünk, tanácsokkal látjuk el őket mind online, mind offline.
A fő tanácsunk talán, hogy legyen kitartás és türelem.
Ez egy jó és rettentően fontos szakma az egész társadalmat tekintve is. Hiszen, ha nincs sofőr akkor nincs semmi. Legyenek pozitívak ne essenek abba a hibába, hogy elhiszik a kamionos sztereotípiákat, ezek már nem azok az idők.

-Mik azok az előnyök, illetve hátrányok, amik felmerülhetnek egy kamionos életében?

Előnyök között mindenképpen kiemelném az átlag feletti fizetést. Aki élelmes sok pénzt tud megtakarítani.
Az egész világot van lehetősége bejárni. Folyamatosan tudja fejleszteni a nyelvtudását. Megtanulja feltalálni magát a nehezebb helyzetekben, megemberesedik, ha úgy tetszik. Változatos és sosem unalmas szakma.

Mint minden munkának ennek is vannak hátrányai. Amit nekünk emlegetni szoktak az például, a családtól való távolság nehézsége.

Egy kamionsofőr mindennapjaihoz, mik azok kiegészítők, melyek szinte már elengedhetetlennek számítanak?

A kamion tulajdonképpen egy mozgó lakás. A kötelező felszereléseken, a szerszámokon, a rakományrögzítésen felül a fülke kényelmi kiegészítők mára már elengedhetetlenek. Nagyon népszerűek az áramátalakítóink, amivel majdnem minden 220V-os eszközöket lehet használni, például laptop, Playstation, tv. Kimondottan szeretik az elektromos kuktánkat, vízmelegítőinket, és kávéfőzőinket.
A higiéniát sem kell mellőzniük, hiszen ezekre a kérdésekre mi kínáljuk a legjobb megoldásokat a mobil zuhanyunkkal.

Melyek azok a termékek az áruházukban, amiket a legjobban kedvelnek a vásárlóik?

Felsorolás szinten említenék pár top kategóriát, amik iránt mind offline, mind online hatalmas a kereslet.

-A spaniferek kiemelkednek, hiszen a fuvarozás lelke. Nagyon szeretik az általunk gyártatott TÜV minősített spanifereket mert strapabíró, és mivel nagy tételben vásároljuk, nagyon jó áron tudjuk értékesíteni.

-Minden, ami törik vagy leesik. Például hátsó lámpák, villogólámpák, tükrök, helyzetjelzők 1000 féle fajta.

-Belső kényelmi kiegészítők, például prémium minőségű kompresszoros hűtőink, áramátalakítóink és a különböző „mobilkonyha” felszerelések.

-A nyomtatványok hatalmas tételben fogynak. Mi minden fajtát tartunk, ami csak a fuvarozáshoz szükséges lehet.

-Szintén nyomtatvány kategória, de a legjobb áron nálunk lehet Tachográf felszerelésekhez jutni, mindent tartunk, ami csak kellhet.

Izzók, foglalatok azok fogyóeszközök, nem véletlen, hogy egy átlagos boltunkban körülbelül 2×2 méteren fér csak el a kínálat.