BEMUTATKOZIK A BABABOGYÓ

A Fogyasztó Barát hetente bemutat egy partner webshopot: reméljük, hogy sok érdekességet tudhattok meg az áruházak üzemeltetőivel készített interjúkból.

Az eheti választásunk a Bababogyóra esett.

A Bababogyó az egy minőségi baba-mama termékekkel foglalkozó webáruház, ahol a babaetetés megkönnyítését szolgáló eszközöktől kezdve, a babaegészséget és a babaápolást segítő termékeken, valamint játékokon keresztül, egészen a kismamáknak szóló árucikkekig megtalálhattok mindent, amire szükségetek lehet.

Náluk a babák és a kismamák egészsége a legfontosabb!

Ismerjétek meg őket közelebbről!

Bababogyó

Milyen tanácsokkal tudnák ellátni a kisbabát váró szülőket?

Először is pihenjenek sokat (😊). Viccet félretéve, készüljenek fejben és lélekben. Olvassanak a témában sokat (lásd a blogunkat), kérdezzék meg már szülővé vált barátaikat/ismerőseiket, hogy nekik mi vált be, mit vettek feleslegesen. És ha csak nem babonásak, ne hagyjanak mindent az utolsó pillanatra.

Látom az oldalukon, hogy kiemelten fontosnak tartják a baba és a kismama egészségét, mik a fő szempontok, amiket megvizsgáltak a termékkínálatuk kialakításához, hogy ezek az egészséget is szolgálják?

Igen, ez kezdetektől fontos szempont. Igyekszünk a lakosság számára elérhető eszközöket beszerezni megfizethető áron. Bizonyos eszközöket – mint lázmérők, inhalátorok, akár nagyobb gyermekek vagy felnőttek is használhatnak. Legújabb márkánk a Mediblink kapcsán nagyon pozitív visszajelzések érkezetek, hamarosan pedig covid tesztekkel is bővítjük majd kínálatunkat.

Mi a három legkedveltebb termék kategória a webáruházukban?

Cumiból jelenleg is több, mint 200 félét kínálunk, így minden édesanya és édesapa (egyre több férfi vásárlónk is van) megtalálhatja a gyermek számára leginkább megfelelőt. Nemrég indult a főként autósüléseket gyártó Maxi-Cosi akciónk is, de a karácsony slágerének a Bright Starts játékok bizonyultak. A tavalyi év nagy részében akciósan tudtuk kínálni ezeket, de biztos vagyok benne, hogy idén is remek ajánlatokat fogunk tudni kínálni.

Mik azok speciális problémák, amik felmerülhetnek egy baba gondozása kapcsán?

Minden baba és helyzet más és más, önmagában ez a téma megtölthetne pár könyvet. 😊 Kisebb, egyszerűbb esetekben – mint például a kólika – különféle antikólikás eszközök beszerzését javasoljuk, amelyek csökkentik ennek káros hatását. Légúti problémák esetén – hiszen a kisbabák még nem tudják kifújni az orrukat – hasznosak a különböző orrszívók, inhalátorok. Utóbbiak egészen felnőtt korig hasznosak maradhatnak. Általános érvényű tanácsként azt tudjuk javasolni, hogy amíg a gyermek szavakkal nem tudja magát kifejezni, igyekezzünk annyira egymásra hangolódni, hogy minden kis rezdüléséből (vagy olykor erőteljes hangjelzéseiből) kitalálhassuk az igényeit. Ez bizony nem egyszerű, de megéri.

Miként törekednek a vásárlóik edukálására, illetve a lojalitásuk fenntartására?

A weboldalunkon szerepel a Fogyasztó Barát, ami nagyon közérthetően magyarázza el a webes vásárlás speciális eseteit. A blog bejegyzéseink többsége is nagyon hasznos információkat tartalmaz a kisbabás szülők számára. A lojalitást – ami Magyarországon nagyobb kihívást jelent – állandó és időszakos akciókkal, gyors és kedves kiszolgálással igyekszünk megőrizni. Boltunkban pedig törzsvásárlói kártyákkal kedveskedünk vásárlóinknak. A vásárlói visszajelzésekből – amikor csak lehetséges – megpróbálunk minél többet a folyamatink javítására fordítani.